GUIDE: Hvordan legge til innholdssider?

Alt du måtte trenge av informasjon, dokumentasjon og guider!

GUIDE: Hvordan legge til innholdssider?

Ønsker du å legge til ekstra informasjon om butikken eller fagartikler i TaBetalt? Vil du legge opp en kontaktside eller om oss? hva med en introduksjonsside som landingsside i butikken? Det er selvsagt mulig å gjøre dette i TaBetalt .
Denne guiden tar for seg de ulike mulighetene man har for innhold, banner, støtte og informasjonsider.
[more]

Hvordan legger man til ulike innholdssider?

I menyen inne i admin vil du se en egen link til "Innholdssider". her vi ldu kunne legge inn innhold og velge hvor disse skal legges. Du vil se at det allerede ligger to slike sider allerede, nemlig leveringsvilkår og kjøpsvilkår. Disse er lagt til Footer og du kan ikke stille tilgjengeligheten på slike spesialsider, fordi de er lovpålagt. Men du kan immidlertid endre innholdet i disse dersom det er ønskelig.

Her kan du opprette en ny side ved å klikke på "Ny side" knappen.

Tittel vil være teksten som vises og kan klikkes på for å gå til siden. URL vil bli automatisk satt lik tittel dersom du ikke ønsker en spesifikk annen adresse. Under "Lenke" nedtrekksmenyen velger du plasseringen av sidens link. Du kan velge mellom hovedmeny, footer eller ingen. Ingen benyttes oftest dersom du skal linke til siden fra andre sider, eller ikke ønsker at siden skal være generellt tilgjengelig. Du kan linke til slike sider fra for eksempel produktbeskrivelser eller andre innholdssider som blogg.

Velger du "hovedmeny" vil siden/linken være tilgjengelig på samme måte som produktkategorier slik som vist under der "Golfkortet" er en innholdsside som har blitt laget.

Velger man  å tilgjengeliggjøre siden i "footer" vil linken legges til slik som vilkår sidene fremstår. Se eksempel på en "Om oss" side.

Slik ser den ferdige "Golfkortet" siden ut:

Hvordan lage en "Om oss" side?

AElektro har laget en rik "Om oss" side der de presenterer seg selv og nøkkeltall. De har benyttet en innholdsside til dette, og resultatet vises i skjermbildet under: