GUIDE: Lagerhåndtering

TaBetalt: Hjelp, tips og triks

Alt du måtte trenge av informasjon, dokumentasjon og guider!

GUIDE: Lagerhåndtering

Har du dine produkter på et lager? Er du avhengig av å begrense antall produkter du skal selge? Da trenger du lagerhåndteringen i tabetalt.no!

Med medium prisplan har du tilgang til å benytte lagerbeholdning, dette må skrus på for hvert produkt individuelt. På lagerbeholdningsfanen har man ved aktivt lagerhåndtering på et produkt en tabell med fire kolonner; Tilgjengelig, Reservert, Totalt og Lagerbeholdning.

Tilgjengelig beskriver hvor mange produkter som er tilgjengelig for salg i butikken. Totalt er antallet du har på liggende på ditt lager. Reservert er antallet produkter som er bestilt, men ikke markert som sendt. Lagerbeholdning vil oppdatere totalt antall som finnes på lager. Det betyr at Tilgjengelig + Reservert = Totalt. 

På toppen av produktdetaljsiden finner man informasjon om hvor mange produkter som er tilgjengelig på lageret.

Nettbutikken

På produktsiden i nettbutikken vil det stå antallet produkter som man kan kjøpe. Dersom sluttkunden velger et høyere entall enn det som er tilgjengelig, vil en feilmelding presenteres. I de fall der kunde har lagt produkter i handlekurven som ikke lenger er tilgjengelig i kjøpsøyeblikket, vil det også presenteres en feilmelding for å informere om dette.


Lagerbeholdning med varianter

Ennå mer kraft vil man få dersom man kombinerer varianter og lagerbeholdning. I eksempelet under finnes produktet i tre varianter (størrelser). Det finnes 3 på lager i størrelse XS, men 2 er allerede bestilt. Det er ikke noen tilgjengelige produkter i størrelse medium da den ene på lager allerede er bestilt. Det er dog et produkt i størrelse S tilgjengelig for salg.


Merk også at det under variantfanen listes ut total antall på lager, samt at du får informasjon om tilgjenglighet på toppen av produktsiden.


Om du er usikker på hvordan lager fungerer i TaBetalt, eller har andre spørsmål, kontakt oss gjerne på support@tabetalt.no.


Kommentarer er stengt