GUIDE: Eksport av data?

TaBetalt: Hjelp, tips og triks

Alt du måtte trenge av informasjon, dokumentasjon og guider!

GUIDE: Eksport av data?

Har du behov for data til andre systemer? Vil du trekke data ut og benytte de til analyse, regnskap eller fakturasystemer? Det er enkelt!
[more]

Eksport av ordre

I administrasjonspanelet på ordrelisten vil man finne en eksportknapp under listen. Dette vil generere en kommaseparert csv fil som er lesbar for Excel 2007 (eller nyere), LibreOffice og OpenOffice. 

Filen inneholder følgende ordreinformasjon:
  • Ordrenummer: Sekvensielt nummer som tildeles av løsningen
  • Ordredato: På format dd.mm.åå tt:mm:ss
  • Betalingstype / oppgjørsform: Altså informasjon om det er betalt med PayPal, kredittkort, faktura eller andre
  • Betalings status/ dato: Tidspunktet betalingen ble markert som utført eller gjennomført
  • Fraktstatus/dato: Tidspunktet varen(e) ble markert som sendt i systemet
  • Kundenavn: Både for og etternavn
  • Kundens adresse: Adresse med postnummer og poststed
  • Produkter: En liste over alle de produkter som ordren inneholder, inkludert antallet av hvert produkt og frakt eller rabattprodukter
  • Ordresum: Totalbeløpet som kunden skal betale eller har betalt
  • Ekstra informasjon: Alle felter som er lagt på som egne felter vil legges til i slutten av filen som egne felter

Eksport av enkeltordre

Under detaljsiden på en ordre vil man nederst på siden finne en eksport knapp. Her vil man kunne laste ned en enkeltordre. Denne inneholder informasjon om ordrelinjer, priser, mva, mottaker samt oppgjørsform og annen relevant informasjon.

Eksport av kundeliste

Under "Rapporter" og "Kunder" vil man nederst på siden finne en eksportknapp. Denne vil gi en liste over alle kunder, tid for registrering, navn, adresser og kontaktinformasjon. Dersom man har lagt til egne felter vil også disse listes ut på rapporten. 

Eksport av omsetningstall

Under "Rapporter" og "Omsetning" har man mulighet til å eksportere omsetning fordelt på dager til et regneark. Antall ordre, Total omsetning, snittsum og dato er tilgjengelige data i denne rapporten.

Dagsoppgjør

Under "Rapporter" og "Dagsoppgjør" finnes også mulighet til å eksportere data for fysisk lagring eller regnskapsbruk. Merk at dagsoppgjør esport inneholder to ark. "Oppgjør" og "Oppgjørsdetaljer". Hvor hver dag vil man kunne hente ut ordre, og ordresum fordelt på tilgjengelig oppgjørsform (for eksempel PayPal, Faktura og PayEx kredittkort). I tillegg vil det ligge en detaljert dagsoppgjørfane som inneholder kvitteringsnummer, kundedata, oppgjørsform / betalingsmiddel og totalsum for alle ordre på en gitt dag.


Kommentarer er stengt