GUIDE: Egen banner og forsideinnhold

TaBetalt: Hjelp, tips og triks

Alt du måtte trenge av informasjon, dokumentasjon og guider!

GUIDE: Egen banner og forsideinnhold

Hvordan legge til en velkommen side på forsiden?

I admin kan man under "Innstillinger" og "Forside og banner" -> "Innholdsside på forsiden" legge til en side som presenteres over produktlister når man går til nettbutikken. Dette lages også som en innholdsside, men plassert logisk i admin og denne listes ikke sammen med andre innholdssider. I eksempelet under er det benyttet et stort bilde med utvalgte tilbud og produkter. [more]


Resultatet i butikken er en landingsside med utvalgt informasjon.

Hvordan legge til rullerende bannere på forsiden?

I admin kan man under "Innstillinger" og "Forside og banner" -> "Bannere på forsiden" laste opp og bestemme rekkefølgen på ulike bannere som presenteres i nettbutikken. Dersom man laster opp fler enn ett banner vil de scrolle automatisk. Hver av bannerene kan ha linker man spesifiserer selv. 

Resultatet i nettbutikken kan se slik ut:
Kommentarer er stengt