GUIDE: Sortere produkter på forsiden

TaBetalt: Hjelp, tips og triks

Alt du måtte trenge av informasjon, dokumentasjon og guider!

GUIDE: Sortere produkter på forsiden

Forsidesortering på plass

Har du behov for å spesifisere i hvilken rekkefølge dine produkter vises på forsiden? Denne guiden forklarer hvordan dette fungerer.
[more]

Forsideinnstillinger

Under forsidevisning og innstillinger har du en fane som heter "Produkter på forsiden". Her har du et todelt vindu, produkter som er på forsiden ligger med store bilder. Under disse ligger alle andre aktive produkter som ikke er markert som forsideprodukter. 

Du kan dra produktene mellom de to ulike områdene, samt plassere de i forhold til hverandre. På bilde under har vi sortert om rekkefølgen og dratt inn Nike hansken til forsiden som et promotert produkt.

Resultatet blir en spesialdesignet utlisting du selv kan styre som du vil på forsiden av butikken. Produkter du drar inn i øverste boks vil automatisk skru på "Vis på forsiden" i produktdetaljsiden under visning. Produkter du drar ut vil skru denne av.

Slik kan du administrere din helt egen rekkefølge på produktene på fosiden.

Markering, kampanje og bannere

Husk at du også kan markere produkter med Nyhet, Anbefalt eller tilbud, samt legge inn førpris for å ytterlig vise rabatter og kampenjer. Du har også mulighet til å legge til en eller flere rullerende kampanjebannere under "Bannere på forsiden" fanen på forsidekonfigurasjonen din.


Kommentarer er stengt