Fakturabetaling via SendRegning

Alt du måtte trenge av informasjon, dokumentasjon og guider!

Fakturabetaling via SendRegning

Hvordan automatisere faktureringsprosessen?

Som produkteier for TaBetalt er jeg stadig på jakt etter partnere som kan supplementere og gjøre våre tjenester bedre. Ett av de områdene jeg var mest på utkikk etter en partner på, var fakturering. Det finnes i dag veldig mange gode selskaper og tjenester som leverer fakturasystemer, og mange av disse har en god og solid kundemasse.

Jeg skal ikke legge skjul på at vi selvsagt ønsker å markedsføre og synliggjøre TaBetalt for potensielle kunder, gjerne hos partnere som alledere har en god kundemasse i dag, men vi kunne ikke velge å integrere oss med alle. Jeg måtte velge, og jeg måtte sette noen krav.

[more]

Kriterier for et partnerskap:

1. Har samme grunnholdning som TaBetalt, nemlig at kostnad skalerer etter behov
2. Supplementerte TaBetalt og ikke hadde konflikterende interesser
3. Hadde en god teknisk plattform slik at integrasjonen ble enkel, trygg, sikker og effektiv
4. Noen vi hadde god kjemi med

Dette var kriteriene jeg ønsket at en potensiell partner skulle dekke.

Hva ønsket vi å løse?

Utfordringen var uhyre enkel, når en ordre hadde kommet inn, skulle det være mulig å trykke på -en- knapp for å skape en faktura, kreditere en faktura og eventuellt hente fakturastatus. Det skulle være enkelt for butikkeier, ingen overføring av filer, ingen eksport eller import. En knapp og deretter bekreftelse på at overføringen var OK, samt en identifikator eller saksnummer fra fakturasystemet.

Hvilke leverandører valgte vi bort?

Neida, jeg kommer ikke til å si noe om de vi faktisk ikke valgte, selv om det var flere av de. Men det var manglende tilbakemelding til nettbutikken som var hovedårsak til å ikke gå videre med noen aktører, samt at noen forretningsmodeller passet ikke så godt sammen med våre verdier.

Hvorfor Sendregning?

"Gratis registrering - uten forpliktelser", står det på førstesiden til SendRegning.no, og de følger opp på siden under priser: "De månedene du ikke bruker SendRegning, betaler du ingenting.". Et nydelig utgangspunkt! Jeg fulgte opp med å sjekke om det var mulig å integrere oss med dem. De første 10 treffene på Google var kode eksempler, integrasjonsdokumentasjon og nyheter om deres verktøykasse. Perfekt!

Likviditetsmessig var SendRegning solide, med en trygg eier i bunn. Som oss. Jeg kontaktet deres salg og markedsavdeling. 19 minutter etter initiell kontakt, var produktansvarlig på ballen og vi avtalte møte.

Espen Gjester hos SendRegning tok meg imot og ga meg en fin innføring i SendRegnings verdier og hvordan de opererte. Som ansvarlig for en utviklingsavdelig ble jeg ekstremt imponert over spesiellt en ting. De har som mål å ALDRI få samme supportcase mer enn en gang. Det betyr at de har utviklere som får informasjon om alle spørsmål fra kundene deres og lager løsninger som gjør at neste kunde ikke skal lure på det samme! DET er smart kundeservice det.

Etter et hyggelig møte var jeg ikke i tvil, SendRegning har en ærlig forretningside, de fokuserer på kunden både når det gjelder kostnader for bruk av systemene deres og kundeservice. Valget var tatt.

Hva ble resultatet?

Vi satt i gang implementasjonsjobben første tilgjengelig sprint og lanserte http://sendregning.no som vår partner på fakturering kort tid etter. Skjermbildene under viser hvor enkelt det har blitt å ta imot ordre og fakturere kunder fra TaBetalt Admin via SendRegning.

TaBetalt nå integrert med SendRegning!
TaBetalt har integrert seg med SendRegning for utsendelse av faktura til sluttkunder!

Konfigurasjon

Skriv inn konto-informasjon fra SendRegning:

Sende faktura

Trykk på -en- knapp for å overføre ordre og skape faktura:

Faktura referanse og status

Se SendRegning fakturareferansenummer direkte i løsningen og tidspunktet fakturaen ble skapt:

Interessert i å lese mer om Sendregning?

1. Du finner mer informasjon på deres websider.
2. De har gratis kundestøtte på epost!
3. Sjekk prisene!

SendRegning Logo